Over mij

Marieke Velner

trainer & coach

Over Marieke

 

Na mijn studie personeelwetenschappen (KUB) heb ik in verschillende HRM-functies gewerkt. De afgelopen jaren werk ik met veel plezier als docent bij de Academie Mens en Arbeid van Saxion.

 

Daarnaast voer ik sinds 2008 als zelfstandige begeleidingstrajecten uit. Om deze begeleiding te kunnen geven heb ik de afgelopen jaren geïnvesteerd in mijn eigen ontwikkeling. In 2008 heb ik de leergang Coachen voor professionals van de School voor Coaching afgerond. De opleiding Mindfullness based stress reduction (MBSR), ontwikkeld door Jon Kabat Zinn, heeft voor de nodige verdieping gezorgd. Momenteel zit ik de afrondende fase van de meerjarige opleiding Heart-Mind-trainer, die ik volg bij Larijs trainingen in Zutphen. Hier heb ik veel heb geleerd over het in balans brengen van gevoel en gedachten.

 

Mensen die ik begeleid heb, beschrijven me als kundig, een prettig persoon die goed luistert en rustig en empatisch ondersteunt.

 

Als je denkt dat mijn begeleiding iets voor je zou kunnen zijn, neem dan contact met me op. We plannen een intakegesprek om te kijken of het klikt en maken afspraken over een mogelijk begeleidingstraject.

 

CONTACT

 

Address: Havezatheweg 4, Rossum

Phone: (+31) 6 1263 7087

Email: info@mariekevelner.nl

Deel deze pagina

Copyright © All Rights Reserved