Pas op de plaats

Marieke Velner

trainer & coach

´Pas op de plaats´ jaarprogramma

 

Hoe fijn zou het zijn om meer balans, meer rust en meer energie te ervaren en bezig te zijn met dingen die er echt toe doen?

Samen met Bianca van Marle van Hardloopschool De mooie vrouw heb ik het ´Pas op de plaats´ jaarprogramma ontwikkeld dat hieraan bijdraagt.

In het ’Pas op de plaats’ jaarprogramma zetten we je letterlijk en figuurlijk

in beweging.

Dat is precies wat ons programma zo bijzonder maakt. Door evenredige aandacht voor lichaam en geest, komen zij in balans.

Drie trainingsweekenden

Het programma bestaat uit drie trainingsweekenden met een eigen thema. Het eerste thema, in september, is balans en energie. Tijdens het tweede weekend in februari is er aandacht voor gevoelens en gedachten. We ronden het programma af in juni met het thema tevredenheid en geluk. De weekenden bestaan uit mentale en fysieke workshops, passend bij het thema.

 

Begeleiding op maat

Tussen de weekenden door bieden we begeleiding op maat aan. Dat betekent dat Bianca twee keer in een kleine groep een fysieke workshop geeft (running, yoga, yoga-running, sportief of meditatief wandelen of bootcamp).

Door het aanbieden van twee individueel begeleidingsgesprekken, krijgen je persoonlijke vraagstukken meer aandacht en verdieping.

De ‘Pas op de plaats’ trainingsweekenden starten steeds op de vrijdagmiddag om 14.00 uur en duren tot zaterdag om 16.00 uur. De trainingen vinden plaats in het voormalige bezinningsoord “de Zwanenhof” te Zenderen. Een prachtige, rustige en ook inspirerende plek, midden in Twente, omringd door een overweldigend landschap. In ieder trainingsweekend is een overnachting, ontbijt, lunch en diner in de Zwanenhof inbegrepen.

De rust en de ruimte in het programma en het even ´weg´ zijn uit je eigen omgeving leiden ertoe dat je je losmaakt van gewoontes. Die afstand levert ruimte op voor nieuwe inzichten en frisse energie.

Data

  • Vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018
  • Vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2019
  • Vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019
  • Data voor twee individuele begeleidingsgesprekken en twee fysieke workshops in nader overleg.

 

Kosten

€ 1.795,00 (excl. 6% BTW voor verblijf in 2-persoonskamer, met douche/wc)

€ 1.895,00 (excl. 6% BTW voor verblijf in 1-persoonskamer, met douche/wc)

 

Interesse?

Heb je interesse in het ´Pas op de plaats´ jaarprogramma? Meld je dan nu aan!

 

Na je aanmelding ontvang je een welkomstbrief met daarin nadere informatie over de betaling, telefonische intake, trainingsweekenden en annuleringsvoorwaarden.

 

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan even contact op.

 
 
 
 
 
 
 
 

CONTACT

 

Address: Havezatheweg 4, Rossum

Phone: (+31) 6 1263 7087

Email: info@mariekevelner.nl

Deel deze pagina

Copyright © All Rights Reserved